SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wisby Simsällskap

Välkommen till WSS simskola

Wisby Simsällskaps simskoleverksamhet följer Svenska Simförbundets utvecklingstrappa "Simlinjen". Simlinjen består av flera olika utvecklingsstadier och fungerar som ett pedagogiskt verktyg för planering av en simmares långsiktiga karriär, oavsett om inriktning görs mot elitidrott eller motion och hälsa.

Simlinjen hjälper oss att utveckla individen så långt det är möjligt, både ur ett hälso- och elitperspektiv. Genom tydliga riktlinjer och innehåll för varje utvecklingsstadium utgör Simlinjen ett verktyg och stöd på vägen för att verka för svensk simnings framtida utveckling både när det gäller tillväxt av simmare, tränare samt föreningsstruktur.

 

Det finns tydliga nivåer för grupper kopplat till simkunskap och simmärken. Alla våra ledare är utbildade och det finns ofta hjälpledare med för att ge alla barn extra stöd. 

 

Läs mer om nivåerna under varje rubrik, simskola:

Baddaren

Sköldpaddan

Pingvinen

Fisken

Rockan

 

Väl mött in i vår förening och simgemensskap.

 

Anmälan

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
WSS Shop
Aktuellt
 
Samarbetspartners
Våra sponsorer