SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wisby Simsällskap

Sommarjobb på utomhusbaden!

Är du eller känner du någon som är i behov av ett roligt och lärorikt sommarjobb?

Utomhusbaden Melonen och Terra Nova kommer att ha öppet från juni till augusti där du som badvakt, tillsammans med dina badvaktskollegor, kommer att ha ansvar över poolbevakning, trivsel bland besökare, samt bedriva kioskförsäljning. På vissa schemalagda dagar kommer du som badvakt också att ansvara för att öppna och/eller stänga badet och därmed utföra morgon- och kvällsrutiner såsom städning, inventering av försäljningsvaror och utvärdering av dagskassa m.m.
 
Vi söker dig som är en trevlig och ansvarsfull person. Det är viktigt att du är trevlig och positiv mot både barn, vuxna och dina badvaktskollegor. Allt detta medan du bedriver ett ansvarsfullt arbete för att hålla baden säkra. Du måste vara minst 15 år samt simkunnig.
 
Föreningen kommer att arrangera de utbildningstillfällen som behövs för att kunna bedriva arbetet.
 
Som badvakt har du en tidsbegränsad anställning där arbetsdagar (även helger) samt arbetstider går efter uppgjort schema och överenskommelse. En badvakt får timlön enligt anställningsavtal.
 
Vid frågor eller ansökan, skicka ett personligt brev till Viktor Danielsson på viktor@wisbysim.se. Sista ansökningsdag är den 7:e april 2024.
 

Hoppas vi ses i sommar!

Ledare och tränare

Vi söker Dig som är simmare, har tidigare erfarenhet av simning eller arbetat som tränare!

Att jobba som tränare är ett roligt och utvecklande jobb samt ett smidigt sätt att tjäna extra pengar!  Vi söker både huvudtränare och assistenter till simskole och plask-och-leksektionen.

Vid intresse: hör av dig till Simskoleansvarig, Viktor Danielsson på viktor@wisbysim.se

 
WSS Shop
Aktuellt
 
Samarbetspartners
Våra sponsorer