SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wisby Simsällskap

WSS med 100 års historia. Vi jobbar ständigt med att göra det tryggt och trevligt för alla som deltar med utgång i likabehandlingsplan och värdegrund.

Anmälan till aktiviteter

 

Årets Ungdomsidrottsförening
2024-02-18 20:52

Idrottsgalan 2024 blev kanon för WSS. Årets Ungdomsidrottsförening är något vi verkligen är stolta över. 

Välkomna på årsmöte!
2024-02-09 18:25

Läs mer via länken

Sommarjobb Utomhusbaden!
2024-02-07 12:36

Är du eller känner du någon som är i behov av ett roligt och lärorikt sommarjobb?

Utomhusbaden Melonen och Terra Nova kommer att ha öppet från juni till augusti där du som badvakt, tillsammans med dina badvaktskollegor, kommer att ha ansvar över poolbevakning, trivsel bland besökare, samt bedriva kioskförsäljning. På vissa schemalagda dagar kommer du som badvakt också att ansvara för att öppna och/eller stänga badet och därmed utföra morgon- och kvällsrutiner såsom städning, inventering av försäljningsvaror och utvärdering av dagskassa m.m.
 
Vi söker dig som är en trevlig och ansvarsfull person. Det är viktigt att du är trevlig och positiv mot både barn, vuxna och dina badvaktskollegor. Allt detta medan du bedriver ett ansvarsfullt arbete för att hålla baden säkra. Du måste vara minst 15 år samt simkunnig.
 
Föreningen kommer att arrangera de utbildningstillfällen som behövs för att kunna bedriva arbetet.
 
Som badvakt har du en tidsbegränsad anställning där arbetsdagar (även helger) samt arbetstider går efter uppgjort schema och överenskommelse. En badvakt får timlön enligt anställningsavtal.
 
Vid frågor eller ansökan, skicka ett personligt brev till Viktor Danielsson på viktor@wisbysim.se. Sista ansökningsdag är den 7:e april 2024.
 

Hoppas vi ses i sommar!

 

Distriktsfunktionärsutbildning
2024-01-25 10:02

Inbjudan till distriktsfunktionärsutbildning 23 Mars 2024 Vi behöver fler distriktsfunktionärer i simning på Gotland för att i fortsättningen kunna genomföra simtävlingar här på ön!.

För mer information tryck här. Det är kostnadsfritt för er som går denna utbildning , precis som det är för alla funktionärsutbildningar som vi erbjuder er.

Idrottsgalan 2024
2024-01-21 14:30

ÅRETS EVENEMANG

Sponsras av Destination Gotland och Idrottens Ö 
Priset tilldelas ett Idrottens Ö-evenemang som är välorganiserat och erbjuder god service mot deltagare, publik, media och gäster. Evenemanget ska innehålla nytänkande och tillföra mervärden.

 

Nominerade är:

  • Ringmuren Open, Wisby Simsällskap
  • Gotland Grand National, EMX Gotland/Nordic Sport Event
  • SM tyngdlyftning, Visby Atletklubb

 

 

SISU-PRISET

Sponsras av McDonalds 

Priset tilldelas förening eller person som gjort en betydelsefull insats för folkbildningen inom idrotten.


Nominerade är:

  • Roma IF
  • Visby Tennisklubb
  • Wisby Simsällskap

 

 

FÖRTJÄNSTTECKEN SILVER
Heidelberg Materials Cement Sverige och RF - SISU Gotlands förtjänsttecken i silver tilldelas på Idrottsgalan 2024 dessa välförtjänta idrottsledare för 2023 

*Förtjänsttecken i silver tilldelas person som genomfört ett förtjänstfullt ideellt arbete i förbundsorganisation under minst 10 år eller utfört ideellt föreningsarbete under minst 15 år.

 

 

 

ÅRETS UNGDOMSFÖRENING
Sponsras av Geab 

Priset tilldelas förening som har en tydlig inriktning mot lek och allsidighet, samt tillgodoser barns och ungdomars behov.

 

Nominerade är:

  • Svaide Roma SOK
  • Wisby Simsällskap
  • Lärbro IF
Nyheter från våra grupper
WSS Shop, 06/01 14:32 
Simhopp, 11/05 19:45 
WSS Shop, 07/05 21:04 
WSS Shop, 07/05 21:01 
WSS Shop, 07/05 17:01 
WSS Shop, 07/05 16:27 
 
WSS Shop
Aktuellt
 
Samarbetspartners
Våra sponsorer